Чому одноразові електронні сигарети стали популярними в Україні?

Поради

Одноразові електронні сигарети стали популярним товаром в Україні за останні декілька років. Як новачки, так і досвідчені курці однаково полюбляють використовувати цей товар на практиці. Успіх одноразових електронних сигарет пов’язаний з простотою та можливістю викинути їх одразу після використання.

Цікавий дизайн, зручність у користуванні та можливість змінити смак сигарети приваблюють все більше нових покупців. Тому купити одноразові електронні сигарети хоче все більше людей, щоб задовольнити свою цікавість або викурити улюблений продукт.

Як функціонують одноразові електронні сигарети?

POD-системи, або одноразові електронні сигарети – це девайс для куріння, позбавлений можливості підзарядки. Товар не оснащений ні акумулятором, ані картриджем. POD-система складається з резервуара, об’єм якого визначає кількість затягувань сигарети. Середня кількість затяжок одноразових електронних сигарет складає 800 вдихів. Тому, хоча пристрій і називається одноразовим, його вистачає в середньому на один або півтора тижня. Така сигарета легко поміститься в кишені, тому її легко переносити з собою.

Активувати пристрій можна спеціальною кнопкою на корпусі, поряд розміщений датчик затяжок, який показує кількість доступних вдихів диму. Дим утворюється шляхом випаровування розчину зі спеціального внутрішнього резервуара. Працює сигарета одноразового типу від звичайної батареї, що вже вбудована всередину. Вміст нікотину в таких сигаретах набагато більший, ніж у багаторазових, що й подобається курцям. Знайти багато варіантів одноразових електронних сигарет можна на сайті Sigara.kiev.ua з бюджетними цінами.

Особливості вибору рідини для паління

Якщо з вибором електронної одноразової сигарети не виникає складнощів, то знайти для себе найбільш відповідний розчин доволі складно. Від нього буде залежати аромат, димний ефект та міцність утворюваного диму. Важливо щоб у розчині не було зайвих домішок, які впливають на якість затяжок. Неякісна рідина не тільки стане марною тратою (не наситить людину достатнім рівнем нікотину), але й може принести шкоду здоров’ю. Тому перед купівлею важливо ознайомитися зі складом рідини. У ній не повинно бути нічого, окрім зазначених компонентів, це:

  • сольовий нікотин;
  • пропіленгліколь;
  • гліцерин рослинний;
  • дистильована вода;
  • натуральні ароматизатори.

Переконавшись, що склад товару безпечний, можна обирати продукт далі за своїми смаковими вподобаннями. Критеріями при виборі повинні бути міцність, улюблені смаки та співвідношення компонентів рідини. Купити недорогі рідини для електронних сигарет легко, набагато важче знайти оптимальні за складом товари.