Якісні і красиві шпалери для стін

Дизайн интерьера

Sirpi є однією з найстаріших шпалерних фабрик, що представляє свої покупцям італійські шпалери. Кращі шпалери для стін Sirpi виробляє завдяки своєму багаторічному досвіду, і використання найсучасніших технологій — шпалери для спальні відомі по всьому світу. Sirpi є компанією, яка слідує всім ринковим вимогам. І на даний момент ця компанія увійшла до трійки найбільш провідних італійських виробників. Компанія найсучасніша і динамічно розвивається.

Для Sirpi внутрішній ринок не є пріоритетним. Величезна частка їхньої продукції йде на поставку в країни східної Європи і західної, ще й на Америку.

Вінілові шпалери є основну продукцію фірми Sirpi. Оздоблення абсолютно нового типу, що характеризується глибоким тисненням по вінілу, випускається компанією Sirpi. Такі шпалери для кухні мають досить щільний шар ПВХ, навіть щільніше, ніж шар спіненого вінілу. Спеціальна технологія передбачає нанесення рельєфу на такий шар шпалер. Завдяки товстому шару вінілу і глибокому чіткому тиснення, можна досягти великої схожості з деревом, штукатуркою, шкірою, тканиною. Це може стати незвичайним дизайнерським рішенням, так як з натуральним матеріалом, досягається, можна сказати, абсолютне схожість. Складається таке враження, ніби стіну чимось обтягнули.

Шпалери SIRPI виробляють і в рулонах, що мають стандартний розмір (0,53х10,05 метрів), і в варіанті ширше (0,7х10,05 метрів). У нового стандарту є свої очевидні переваги: ​​обклеїти приміщення широкими шпалерами можна набагато швидше, причому, кількість стиків буде мінімальним. Недоліки також присутні: якісь кути в приміщенні не будуть рівними, а займатися підгонкою буде важкувато.

До перерахованих переваг також відносять якісний дизайн. Із завидною інтенсивністю працює дизайнерська студія Sirpi. Щороку виходить як мінімум п’ять нових колекцій, а в кожній колекції близько 100 абсолютно різних малюнків. Найоригінальніша імітація натуральних матеріалів: дерево — колекція Magelano, шкіра — колекція Uffizi, замшеві і шовкові тканини в комбінаціях з ліпниною (Palladiana). Є і малюнки, які імітують, граніт, штукатурку, мармур.

У класичній колекції, під назвою, Murogro в основному переважають квіткові візерунки. Вся продукція Sirpi з успіхом пройшла всі випробування в самих провідних лабораторіях Європи. В результаті ретельної перевірки продукцію визнали абсолютно безпечною. При виборі шпалер даний факт важливий, так як в приміщенні люди проводять основну частину свого часу.

У магазинах шпалер італійські шпалери можна знайти з легкістю, причому самі останні колекції. Продавці завжди дають кваліфіковану консультацію і допомагають вибирати шпалери для стін своїм покупцям. Шпалери sirpi створюють незвичайну атмосферу в наявному приміщенні.