Обираємо кран на кухню — три поради від магазину «Krany-Moyki»

Дизайн интерьера

Напевно кожна людина знає про те, наскільки важливо правильно підбирати різне обладнання та техніку в свій будинок, оскільки нікому не хочеться витрачати кожні півроку гроші на ремонти або всього через рік купувати заміну.

І така ситуація є досить поширеною, адже всім хочеться заощадити на ті чи інші речі, за що потім доводиться розплачуватися. І якщо без телевізора або подібної техніки можна прожити якийсь час, то без обладнання для кухні — не можна.

Особливо це стосується крана, який є невід’ємним атрибутом такого приміщення. Адже мова йде не тільки про збирання посуду, але і в цілому про гігієну, коли потрібно вимити і руки, і продукти перед початком готування.

Тому підбір крана займає важливу роль при виборі всієї техніки для дому, так як він повинен бути якісним і радувати довгостроковій службою, щоб в самий невідповідний момент не зламатися, залишивши Вас без зручностей.

магазин сантехніки — krany-moyki.com.ua

Зараз виробники виготовляють величезний вибір кранів, які можуть бути сталевими, керамічними або гранітними, алюмінієвими і латунними. Але, крім цього, вони відрізняються і своєю конструкцією, так як можуть бути двохвентильними, однорижачними і з термостатом.

Тому, щоб обрати правильний варіант, краще за все розібратися з особливостями кожного виробу.

3 головні поради щодо вибору крану за видом конструкції

  1. Якщо Ви бажаєте економити на витрачанні води, тоді найкращим варіантом буде двохвентильний. Він відмінно підійде для класичного дизайну та порадує своїм легким доглядом. Але, такой різновид менш популярний через більш високу ціну та не найзручніше керування, адже потрібно повертати обидва ричага, щоб відрегулювати температуру води.
  2. Більш зручним варіантом буде однорижачний. Це найоптимальніший варіант для кухні, адже їм досить легко керувати не тільки пальцями, але й навіть ліктем чи цілою рукою. До того ж, можна доволі легко відрегулювати потрібну температуру чи силу потоку.
  3. Але, якщо Ви зовсім не хочете, щоб на Вашому крані були якісь рычаги чи ручки, можно обрати варіант з термостатом. Він є електронним виробом, який починає подавати воду, якщо піднести до відповідного місця руку. Але, не дивлячись на економію води, тим не менш це найдорожчий варіант, який, до того ж, не самий практичний для кухні.

А «Krany-Moyki» — це той магазин сантехніки, в якому Ви знайдете величезний вибір різної сантехніки для Вашого будинку. Вони пропонують не тільки крани та мийки, але й різноманітні радіатори, насоси, аксесуари для ванної кімнати, регулюючу арматуру, проточні водонагрівачі та інше. Сайт компанії: krany-moyki.com.ua/ua.

Вас обов’язково порадує як якість всієї продукції від перевірених виробників, так і найнижчі ціни та різні акції.