Припливно-витяжні установки з рекуперацією тепла – опис.

Отделочные работы и ремонт

Дані пристрої є цілим вентиляційним комплексом, який призначений для гарантування ідеального мікроклімату в приміщеннях, при цьому економлячи ваші гроші. Дані пристрої мають ряд переваг. Моноблочна установка набагато простіша в монтажі, ніж складальна, тому що в ній все знаходиться в одному корпусі.

Припливно-витяжні установки з рекуперацією теплаВентиляція в першу чергу складається з вентиляторів, вони забирають повітря з вулиці, і подають його в приміщення, після чого його видаляти. Для того, щоб повітря було приємним і чистим, потрібно очищення повітря зробити правильною. Це можна зробити за допомогою сучасного фільтруючого елемента.

Припливно-витяжна установка — це система, вона виробляє приплив чистого повітря, який оброблений фільтрами, а також видаляє відпрацьовані повітряні маси з кожного окремого приміщення. Також, варто сказати, що повітрообмін виповнюється так, що витяжної повітря, наприклад, з курилки, ніяк не потрапить на кухню. Таким чином, дані обладнання вважаються найбільш оптимальним варіантом для вентиляції громадського приміщення будь-якого призначення і характеру.

Дані пристрої складаються з таких елементів:

  • вентилятори;
  • повітроводи;
  • решітка входу;
  • калорифер;
  • рекуператор;
  • воздухоохладитель;
  • повітряний клапан;
  • фільтри;
  • шумоглушник;
  • автоматика.

Як виконується рекуперація тепла.

Для того, щоб зберегти тепло в приміщенні потрібно певний відсоток тепла від викидається і використаного повітря перемістити припливному (свіжому) повітрю.

Виробники таких пристроїв використовують металеві і паперові рекуператори. Паперовий рекуператор має можливість зберегти 90% тепла в приміщеннях, але не може застосовуватися в приміщенні де підвищена вологість. Металевий рекуператор менш ефективний, але може застосовуватися в приміщенні з підвищеною вологістю.

Купити припливно-витяжні установки з рекуперацією тепла по самій вигідній ціні. Наша компанія пропонує Вам широкий асортимент товарів за найкращою ціною. Постійним клієнтам ми надаємо знижки! Оформити замовлення, а також отримати всю необхідну інформацію та отримати кваліфіковану допомогу у виборі оптимального устаткування Вам допоможуть наші фахівці, які мають високий рівень знань і досвіду. Для цього Вам достатньо зателефонувати нам за телефонами, які вказані на сайті або написати на електронну пошту.

Вентиляція

Також ми пропонуємо повний комплекс послуг: від консультації вузькопрофільних фахівців, проектування будь-якої складності, вибору оптимального обладнання до монтажу, пуско-налагодження та сервісного обслуговування.

Компанія «Вент-заводи«, — вентиляція, проектування, монтаж. https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52