Утеплення фасадів оптимальними будівельними матеріалами — кращі варіанти від команди «ДПГ»

Поради

Якщо потрібно виконати якісь будівельні роботи, то точно не варто займатись цим самостійно, не володіючи необхідними знаннями і навичками. Бажаючи зекономити фінанси, більшість потім зіштовхується з серйозними проблемами.

Наприклад, якщо допустити мінімальні помилки при утепленні фасадів, то матеріали банально почнуть деформуватись, з’являються тріщини, ефективність робіт виявиться фактично нульовою. Тобто, грошові кошти будуть витрачені даремно.

Є чудовий варіант – довірити утеплення фасадів спеціалістам Дилерської професійної групи. Протягом тривалого періоду часу займаються виконанням будівельних робіт. Також в компанії готові продати всі потрібні матеріали. Ознайомитись з актуальним асортиментом можна, відкривши електронний каталог.

В ньому – виключно сертифіковані товари. Альтернативний варіант – відвідати стандартний шоурум, який функціонує в столиці України. Тут надають різноманітні послуги. В штаті – працівники різних спеціальностей:

  1. майстри;
  2. дизайнери;
  3. водії;
  4. керівники;
  5. вантажники.

Екструдований пінополістирол, пінопласт, кам’яна вата — причини, через які саме ці будівельні матеріали використовуються для утеплення

Утеплення фасадів від dpg

Завдяки використанню якісної сировини, сучасних технологій та відповідальних працівників, вдається виготовляти будівельні матеріали, які будуть по всіх критеріях відповідати потрібним нормам.

Команда «ДПГ» професійно виконує фасадні роботи, незважаючи від того, в якому регіоні розташована будівля, який її внутрішній рівень утеплення, з чого конкретно побудована.

Екструдований пінополістирол здатен витримувати температури до -70°С. Він повністю безпечний для здоров’я і біологічно стійкий. Використовується виключно в якості теплоізоляційного матеріалу для стелі.

Справа в тому, що він не здатен потрібним чином пропускати пари. Більш підходящими матеріалами для повноцінного утеплення є пінопласт і кам’яна вата. Перший асоціюється з мінімальною теплопровідністю і зручністю у монтажі.

Є можливість підібрати оптимальну товщину, ширину і довжину. Кам’яна вата на сьогоднішній день є лідером в цьому сегменті. В основі її виготовлення різноманітні гірські породи, в першу чергу це базальт.

На сторінках офіційного сайту ви дізнаєтесь більше про те, які гарантії ми пропонуємо. Довіряти команді легко та просто! Дилерська Професійна Група ніколи не розчарує свого клієнта.