Вдале перепланування малогабаритної квартири за обмеженого бюджету

Планування квартир

Часто людей лякає та насторожує слово «ремонт»: можна зіткнутися з несумлінними будівельниками, а за оригінальний сучасний дизайн доведеться викласти чималу суму грошей.

Більшість коштів йде на закупівлю будматеріалів, меблів, що часто виготовляються на замовлення, та інших не менш важливих елементів, без яких стиль квартири або будинку може бути незакінченим.

Ця квартира знаходиться в місті Братиславі, вона належить дизайнеру Лушаку Кордіку та оформлена ним же.

На прикладі свого помешкання він зміг показати, що і в малогабаритній квартирі можна жити з комфортом, не відмовляючись від стилю та естетики. На ремонт цього приміщення покладався обмежений бюджет.

Після того, як стіни очистили від штукатурки, оформлювач побачив гарну кладку цегли та вказав на високі стелі з хвилями – характерну рису середини минулого сторіччя.

Лушаку віддав перевагу соковитим відтінкам та темним предметам меблів, а для того, щоб розділити зону кухні та ванної, він скористався стелажем, повністю заставленим посудом.

Неважко помітити, як гармонійно виглядають в цьому інтер’єрі цегла, бетон і меблі з натурального дерева.

План малогабаритної квартири у Словаччині
Зовсім неважливо, який бюджет ви маєте в своєму розпорядженні для створення оригінального і чарівного дизайну, якщо на вашому боці хороший смак і дизайнерське чуття.