Гардеробна на замовлення для створення затишного сучасного житла

Идеи

Гардеробна в будинку забезпечує масу переваг, не випадково такі конструкції з кожним роком стають все популярнішими. Якщо не говорити про моду на організацію окремих приміщень для зберігання речей, а тільки про практичну сторону, то стає очевидним: гардероб у будинку дозволяє зібрати в одному місці взуття та одяг (що істотно полегшує їх пошук), компактно зберігати подалі від сторонніх очей побутову техніку, дитячий транспорт (самокати, велосипеди та ін.). А також можна звільнити масу корисного простору за рахунок скорочення кількості розрізнених шаф, розставлених по будинку. Яку гардеробну замовити для свого жила та на що звернути особливу увагу, розберемося далі.

Гардеробна в будинку: які рішення потрібно прийняти

Поява гардеробу в будинку вимагатиме прийняття кількох важливих рішень, від яких залежатимуть особливості конструкції, її зручність та надійність. До таких рішень належать:

  • Вибір приміщення або частини будинку, яка буде віддана під гардеробну систему.
  • Перелік речей, для яких вона буде призначена (від цього залежить її внутрішня організація).
  • Планування гардеробу. Форма та особливості розташування (це дозволяє отримати максимум користі з мінімальної площі).
  • Вид гардеробної системи.
  • Компанія, яка виконує замовлення на виготовлення.

Для отримання кращого результату при облаштуванні гардеробної у своєму будинку або квартирі достатньо оформити заявку за посиланням https://mebel-pvm.com.ua/garderobny на сайті компанії «Меблі-ПВМ». Такий підхід забезпечить отримання практичної, функціональної та надійної конструкції. Фахівці компанії вже понад 20 років успішно вирішують завдання різного рівня складності з виготовлення корпусних меблів та гардеробних систем на замовлення.

Сучасна гардеробна на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Гардероб на замовлення: види та особливості

Приймаючи рішення про виготовлення гардеробної на замовлення, важливо визначитися з типом системи:

  • Корпусна. Складається з кількох модулів, з`єднаних між собою. Це класичне рішення, яке вирізняється практичністю, місткістю, масивністю. Для такого гардеробу потрібно багато місця. Після встановлення модулів їх порядок змінити не вдасться. Зовні нагадує класичну платяну шафу.
  • Панельна. Такі цікаві рішення часто використовуються для зонування приміщень. Основу системи складає задня стінка, на яку кріпляться полиці та аксесуари. Сама конструкція утримується за допомогою міцних профілів.
  • Каркасна. Гардеробна, в основі якої є металеві стійки, обмежені підлогою та стелею. Безпосередньо на них кріпляться ящики, кошики та інші елементи для розміщення речей.

Якщо визначитися з вибором відповідного гардеробу складно, необхідно проконсультуватися з досвідченим дизайнером. Він не тільки підбере оптимальне рішення в конкретній ситуації, а й озвучить важливі переваги кожної системи в деталях.