Модні садові меблі: останні тенденції

Благоустрій територій

Тенденція перша – яскраві фарби
Приглушений зелений і коричневий, які були популярні раніше, явно втратили позиції. Зараз садові меблі не повинні зливатися з навколишнім пейзажем. Навпаки, вона стає яскравою плямою ландшафтного дизайну, виділяючись на тлі зелені газону або саду. Якщо самі меблі не надто яскравого кольору, радимо додати фарб за допомогою подушок, м’яких матраців, підстилок, інших текстильних елементів. У разі фарбування дерев’яних садових меблів настійно радимо вибирати фарбу, яка має ультрафіолетовий фільтр, не вигоряє на сонці.

Тенденція друга – форма
Наймодніший тренд – садові меблі суворої форми. Столики у вигляді куба, прямокутні дивани та крісла виглядають дуже сучасно, стильно. Друга тенденція – навпаки, має на увазі закруглені, плавні форми. Обидва напрями, здавалося б, суперечать один одному, проте дозволяють зробити вибір власникам ділянок.

Тенденція третя – ковані меблі
Цей тренд можна впевнено назвати неминучою класикою. Ковані, металеві, стійкі до всіх погодних умов, надійні, довговічні, ажурні, витончені, дуже красиві садові меблі залишаються на піку популярності вже багато років. Якщо ви хочете купити меблі для саду на віки – кований варіант стане найкращим вибором.