Приклади використання мінімийки високого тиску в побуті

Благоустрій територій

Звичайно, найчастіше мінімийки високого тиску купують автовласники, щоб заощаджувати на послугах професіоналів та самостійно займатися чистотою «залізного коня». Однак під натиском води легко вимити і мотоцикл, і велосипед юного любителя кататися брудними калюжами.

Крім того, мінімийка може очистити садовий інструмент після використання та перед відправкою на зберігання в майстерні. Це набагато простіше, ніж начищати інструменти вручну ганчіркою. Тільки не забудьте протерти насухо всі металеві деталі або висушити на сонечку, щоб не з’явилася іржа.

Килими, звичайно, стануть окрасою інтер’єру, по них так приємно ходити босоніж, та й дитині є чим пограти. Але килими чудово вбирають пил і швидко забруднюються. Пилосос — аж ніяк не панацея, хоча б раз на рік килим треба добре випрати. І мінімийка в цій справі — чудовий помічник, який буквально виб’є сильним натиском увесь пил і змиє плями. Головне – потім ретельно просушити килим на сонці.

На ділянці мінімийку можна використовувати для підтримки чистоти сходів садових сходів, доріжок, масивних квіткових горщиків та вазонів, покриття для підлоги на терасі, в альтанці, в зоні патіо. Навіть садові меблі можуть піддатися такому чищенню, адже вони спочатку не боїться вологості і розраховані на застосування у вуличних умовах.

А ще мінімийка дозволяє відмити фасад будинку, навіть його важкодоступні місця. Звичайно, по штукатурці воду під високим тиском краще не використовувати, втім іноді власники спеціально обробляють натиском місця, де відходять фарба і штукатурка, щоб потім провести ремонт.

Використовувати мінімийку можна і для очищення огорож будь-якого типу, парканів, підлоги в гаражі, ганку, воріт та хвіртки на в’їзді на ділянку.

Єдине, чого не можна робити категорично за допомогою мінімийки високого тиску – мити людей та тварин!

Це головне правило, адже вода під високим тиском може спричинити травми, куди краще прийняти вуличний душ. Не варто використовувати мінімийку і для поливу рослин – точно пошкодіть їх, заб’єте ґрунт, використовуйте звичайне зрошення за допомогою шланга, лійки або краплинного поливу.